Menu Premium

Borderlands 2 verschijnt in mei voor de PlayStation Vita

Gamekings Redactie 08/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gerucht deed al de ronde, één of andere retailer had de verschijningsdatum van de PS Vita versie van Borderlands 2 alvast op zijn website gezet, maar nu is het officieel: Borderlands 2 verschijnt in mei voor de PlayStation Vita. In Amerika is er al een exacte datum bekend, namelijk de 13e. De kans is zeer aannemelijk dat de Europese datum daar niet veel van zal verschillen. Dat betekent dus eindeloos looten, knallen en nog eens looten tijdens je dagelijkse reisjes met de trein.

Ja hoor, nog zo’n dikke titel die over een ruime maand gewoon overal onderweg te spelen valt. Natuurlijk betreft het hier een game die al een flinke tijd beschikbaar is voor de consoles en de PC, maar dat maakt ‘m zeker niet minder. De eerste Borderlands is niet uitgekomen voor Sony’s handheld, dus dit is een unicum. Als we de woorden van Sony’s Gio Corsi moeten geloven, wordt dit een hele dikke game. Zo hebben ze er voor gezorgd dat er zo goed als geen concessies zijn gedaan met de port, die voor een groot gedeelte door Iron Galaxy Studios is verzorgd.

Verder is het mogelijk je Borderlands 2-progressie op de PlayStation 3 over te zetten naar je PS Vita, zodat je niet helemaal opnieuw hoeft te beginnen als je er al talloze uren in hebt gestoken. Ook kun je, zoals dat eigen is aan de PS Vita, na een aantal uur bankhangend op je PlayStation 3 te hebben gespeeld, met dezelfde game verder op je PS Vita, precies vanaf het punt waar je gebleven was. Ook kent de PS Vita-versie een zestal add-on packs, bestaande uit de Captain Scarlett and Her Pirate’s Booty en Mr. Torgue’s Campaign of Carnage DLC, de Psycho en Mechromancer classes, de Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 1 en de Collector’s Edition pack. Een heleboel extra content dus.

Mocht je net iets eerder al aan de slag willen met de game, dan is dat mogelijk door de PS Vita Borderlands 2 bundel aan te schaffen. Deze is namelijk al op 6 mei beschikbaar, dat is toch een hele week eerder.

Borderlands 2 verschijnt in mei voor de PlayStation Vita

Borderlands 2 verschijnt in mei voor de PlayStation Vita

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch