Menu Premium
Loading...

Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt Launch Trailer

Gamekings Redactie 15/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Borderlands 2 is de één na de andere DLC eruit aan het stampen alsof het niets is. Er staat er nu alweer eentje voor de deur. Jawel, morgen staat er een nieuwe download voor je klaar in de store en om jou een idee te geven wat je te wachten staat, is hier de Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt Launch Trailer.

Je gaat ditmaal naar de moerassen van Pandora. Sir Hammerlock heeft daar namelijk een hutje op de hei, of in de blubber eigenlijk. Hij heeft je uitgenodigd voor een gezellig dagje monster jagen. Tenminste dat was de bedoeling, maar daar steekt de zelf uitgeroepen ‘evil genius’ genaamd professor Nakayama een stokje voor. Deze geflipte dokter is Handsome Jack nog niet vergeten en zint op wraak.

Dit doet hij met een legioen aan bosjesmannen die net zo geobsedeerd zijn met Handsome Jack als hij zelf. Zij in de weg staan voor dat ene monster dat je zo graag boven je open haard wilt hangen, waardoor je ze dus even gaat opruimen. Dat gaat alleen niet zo makkelijk. Nakayama heeft namelijk ‘witch doctors’ tot zijn beschikking en zij hebben de mogelijkheid om alles en iedereen om hen heen te healen. Deze masker-dragende inboorlingen gaan dus niet zomaar neer.

Kortom, nieuwe werelden, nieuwe monsters, nieuwe vijanden, nieuwe loot, nieuwe eindbaas en een nieuwe verhaal. Of Gearbox ook met deze DLC de kwaliteit, de welbekende Borderlands 2 humor en wereld nog steeds op hetzelfde niveau kan houden, is nog maar de vraag. Hier in de Borderlands 2 Sir Hammerlock’s Big Game Hunt Launch Trailer krijg je alvast een impressie.

Borderlands 2 - Sir Hammerlock's Big Game Hunt Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch