Menu Premium

Borderlands 2 komt naar de PS Vita

Gamekings Redactie 20/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben nu alweer een jaar plezier gehad van de loot&shoot-topper van ontwikkelaar Gearbox op de consoles en de PC. Nu wordt de horizon verbreed voor deze hit uit 2012. Borderlands 2 komt naar de PS Vita en zal dit plezier dus overdragen naar de handheld, waardoor we ook onderweg aan de slag kunnen met deze game.

Met de laatste grote downloadable content van Borderlands 2 uitgebracht, is het bij Gearbox en uitgeverij 2K Games rustig genoeg om te werken aan een portable port van de populaire RPG-shooter. We weten niet of de character-packs, zoals de Mechromancer en de DLC, zoals Captain Scarlet and Her Pirate’s Booty gratis erbij zullen zitten, of dat ze erbij moeten worden gekocht via de PlayStation Store, maar we zijn erg blij om te horen dat zo’n populaire titel naar de Vita zal komen. Dit is, strategisch gezien, een erg goede stap voor de Vita, waarvan het meeste kritiek toch over het gebrek aan grote titels gaat.

Veel technische details zijn niet vrijgegeven en ook moeten we het nog even doen zonder releasedatum. We kunnen er wél van uitgaan dat deze port het openbaar vervoer, of een saai familie bezoek een stuk leuker zullen maken als je met je runner de wastelands van Pandora onveilig aan het maken bent!

Borderlands 2 komt naar de PS Vita

Borderlands 2 komt naar de PS Vita

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch