Menu Premium
Loading...

Borderlands 2 A Bunkers and Badasses Prologue-video

Gamekings Redactie 29/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Echte Borderlands-fans zijn allang al bekend met Bunkers and Badasses. Het is namelijk het bordspel wat je speelt in de Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep-downloadable content. Na de aankondiging van de Borderlands 2 GOTY-editie worden we óók nog verwend met wat uitleg over Tiny Tina’s achtergrond. Krijg meer over haar te weten in de Borderlands 2 A Bunkers and Badasses Prologue-video!

Ondanks dat Borderlands 2 al sinds 18 september 2012 in de winkels ligt, is het nog lang niet afgelopen met deze game. Zo wordt er een editie uitgebracht met alle downloadable content bijgevoegd en komt de game óók nog eens uit voor de PS Vita. Als je de game gespeeld hebt, ben je volkomen bekend met Tiny Tina, maar voor de PS Vita-bezitters is zij nog compleet nieuw. Niet te vergeten iedereen die Borderlands 2 helemaal links heeft laten liggen. Zij was voor het eerst zichtbaar in de Borderlands 2 Launch-trailer, 21 februari vorig jaar en vanaf afgelopen 25 juni mocht zij haar eigen verhaal vertellen in de Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep-downloadable content.

Waarschijnlijk is deze nieuwe video vooral bedoeld voor fans van de serie. Mocht je de game namelijk niet gespeeld hebben, kan het zomaar zijn dat je niet geheel begrijpt waar het verhaal over gaat. Goede reden om Borderlands 2 maar eens te spelen dus, want velen zijn het erover eens dat het een hele toffe game is. Ben je bekend met Tiny Tina en zeer benieuwd wat er nog meer over haar te vertellen is? Check dan snel de Borderlands 2 A Bunkers and Badasses Prologue-video!

Borderlands 2 A Bunkers and Badasses Prologue-video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch