Menu Premium

Blizzard vertelt meer over Heroes of the Storm’s Talent System

Franky Mangal 02/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals in veel games van Blizzard kun je ook in Heroes of the Storm je personage naar hartenlust aanpassen. Aanvankelijk was er voor gekozen om een standaard upgrade-systeem te gebruiken waarbij alle items op elk personage zouden werken, maar om meer diepgang aan het spel toe te voegen en het interessanter te maken voor de spelers is het roer omgegooid. Ontwikkelaar Blizzard vertelt meer over Heroes of the Storm’s Talent System en hoe deze tot stand is gekomen.

Volgens regisseur Dustin Browder heeft men er nu voor gekozen om elk personage een aantal unieke eigenschappen te bieden, waardoor de speler veel meer mogelijkheden tot zijn beschikking heeft en beter kan anticiperen op de strategie van z’n tegenstander. “Stel je voor dat je Muradin als personage kiest. Muradin heeft drie standaard aanvallen. Wil je de aandacht meer hebben op het verdoven van je vijanden, om zijn nut in team gevechten te verhogen, dan kun je bijvoorbeeld zijn schedelbreker-aanval op level 4 toevoegen, waarmee je een vijand bij elke vierde aanval verdooft. Hoe beter je de unieke vaardigheden op elkaar afstemt, hoe sterker het resultaat”, zo vertelt Browder.

Heroes of the Storm is al een tijdje speelbaar als alpha-versie en sinds een tijdje is er de mogelijkheid om  te zien hoe zowel vrienden als vijanden hun personage hebben opgebouwd. Dit is een mogelijkheid die ook Browder gebruikt om zijn eigen personage op aan te passen, gezien je veel leert over wat de verschillende personage-opties doen en wat voor resultaat het geeft.

“Voor dat elke wedstrijd begint, kijk ik zowel naar mijn eigen team als naar het vijandelijke en de map” vertelt Browder. “Dan ga ik pas nadenken over hoe ik wil gaan spelen. Ik weet dan nog niet hoe goed mijn eigen team is en hoe goed de spelers van de tegenstander zijn, maar hoe meer informatie ik daarover heb hoe beter ik Muradin kan aanpassen”.

Het zou zomaar kunnen zijn dat er nog gesleuteld gaat worden aan hoe het Talent System werkt en de balans die daarbij komt kijken, gezien Heroes of the Storm voorlopig nog lang niet officieel uit is. Zoals eerder genoemd, is de game wel al een tijdje te spelen in de alpha-fase en dat kan op PC en OS X.

Blizzard vertelt meer over Heroes of the Storm's Talent System

Blizzard vertelt meer over Heroes of the Storm’s Talent System

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch