Menu Premium
Loading...

Blizzard onthult World of Warcraft: Legion

Gamekings Redactie 06/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het wachten is afgelopen, fans van de serie staan massaal bij de aankondiging op Gamescom. Blizzard maakt namelijk de nieuwe World of Warcraft uitbreiding bekend, World of Warcraft: Legion. Legion staat voor de Burning Legion, want dit demonische leger keert dus terug naar Warcraft.

Blizzard is al een tijdje bezig met deze uitbreiding en daarom kunnen ze ons veel laten zien op deze Gamescom. Als je de serie volgt, dan weet je dat de bad guy Gul’Dan nog niet dood is en hij je het leven zuur zal proberen te maken met zijn demonische leger in deze uitbreiding. World of Warcraft: Legion speelt zich af op de Broken Isles, dit gebied zal je misschien bekend in de oren klinken, het komt namelijk uit Warcraft 3.

Het verhaal brengt je terug naar het verleden, toen Illidan Stormrage nog leefde en zijn Demon Hunters trainden om Sargeras, de leider van de Burning Legion te verslaan. Hiermee introduceert Blizzard een nieuwe class, namelijk de Demon Hunter. Dit is een hero class, net zoals de Death Knight, dit betekent een unieke questlijn bij de start van de class.

Verder komen er nieuwe zones, dungeons en raids. Je kan zelfs voor het eerst de Emerald Nightmare betreden. Als level 100 karakter zul je niet veel kunnen betekenen, daarom gaat de level cap omhoog naar level 110. Om je verder op weg te helpen, komt er een nieuw honor systeem en artifact wapens. Artifact wapens geven toegang tot unieke talenten en vaardigheden en zijn gebaseerd op legendarische wapens als: Frostmourne, Doomhammer en Ashbringer.

Heb je al zin gekregen om deze uitbreiding uit te proberen, warm je wapens en uitrusting dan maar alvast op, want Blizzard deelt ons mee dat het begin van deze uitbreiding uitgewerkt zal worden in de huidige uitbreiding: Warlord of Draenor. Er komt namelijk een tussen hoofdstuk die het toneel vast klaar gaat zetten voor Legion. Meer details zullen later volgen, evenals de release datum. Wel is bekend dat een beta voor de uitbreiding later dit jaar al komt. Wat vind jij van deze World of Warcraft: Legion? Laat het ons weten in de comments!
Blizzard onthult World of Warcraft: Legion

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch