Menu Premium

Blizzard maakt wellicht nieuwe Warcraft RTS na StarCraft 2-trilogie

Gamekings Redactie 12/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de liefhebbers van het Warcraft-universum die al jaren lang schreeuwen om een nieuwe Warcraft RTS, gloort er nu een sprankeltje hoop aan de horizon. Als Blizzard namelijk klaar is met de Starcraft 2-triologie, overweegt de studio wellicht om na twaalf jaar aan een nieuwe Warcraft RTS te gaan werken!

In een gesprek met IGN vertelt StarCraft 2: Legacy of the Void-producer Tim Morten dat een nieuwe StarCraft-reeks na de afronding van StarCraft 2 niet de enige optie is: “Dit is niet het einde van StarCraft, maar wel het einde van dit verhaal [Starcraft 2-trilogie] en deze personages. Het doet ons goed dat er veel vraag is naar een nieuwe Warcraft RTS, dus als we klaar zijn met Legacy of the Void gaan we met het team om de tafel zitten om inspiratie te vinden voor een nieuw project. We overwegen zeker Warcraft en StarCraft, maar ook nieuwe ideeën. Alles is mogelijk.”

Hoewel het nu dus nog gissen is wat het volgende project wordt, is er voor de optimisten onder ons toch de hoop dat een nieuwe Warcraft RTS geen jaren meer op zich laat wachten.

Behoor jij tot de groep die niet kan wachten op een Warcraft RTS, of ben jij geen liefhebber van Warcraft en/of Real-Time Strategy games? Laat het weten in de comments!

Bron: IGN

Blizzard maakt wellicht nieuwe Warcraft RTS na Starcraft 2-trilogie

Blizzard maakt wellicht nieuwe Warcraft RTS na Starcraft 2-trilogie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch