Menu Premium

Blizzard kondigt BlizzCon 2016 aan

Rik Koning 06/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor veel van onze trouwe bezoekers blijft het misschien voor eeuwig een natte droom om er ooit naar toe te gaan, maar toch laten we je even weten dat BlizzCon 2016 zojuist is aangekondigd! Het jaarlijkse evenement waar Blizzard alle nieuwste games, expansions, patches en wat al niet meer voor het eerst uit de doeken doet, vindt dit jaar plaats op 4 en 5 november.

Net zoals de voorgaande jaren zal het evenement plaatsvinden in de Anaheim Convention Center in… jawel… Anaheim. “Met meer bestaande games en aankomende content dan ooit tevoren, lijkt het erop dat 2016 een mooi jaar gaat worden voor alle Blizzard-liefhebbers,” zo vertelde Blizzard CEO Mike Morhaime. “We kunnen niet wachten om ons 25-jarige jubileum te vieren op de tiende editie van BlizzCon.”

Mocht je de afgelopen vijf jaar geen games gekocht hebben en nu genoeg geld hebben verzameld om een ticket naar Anaheim te boeken, dan staat je een hoop moois te wachten. Zoals gebruikelijk kun je hands-on gaan met de nieuwste Blizzard-content, zijn er de nodige eSports-toernooien en nog veel meer. Daarnaast is er voorafgaand aan de BlizzCon een benefiet diner waarvan de opbrengsten naar het Children’s Hospital of Orange County gaan.

De eerste lichting kaartjes is te bestellen vanaf woensdag 20 april, waarna je een tweede kans krijgt op zaterdag 23 april. Mocht het geld je toch niet op de rug groeien, dan kun je tegen die tijd natuurlijk ook gewoon onze site in de gaten houden voor het laatste BlizzCon-nieuws!

Blizzard kondigt BlizzCon 2016 aan

Blizzard kondigt BlizzCon 2016 aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch