Menu Premium

Blizzard kijkt naar mogelijkheden WOW op iPhone

Gamekings Redactie 20/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Senior Producer John Lagrave heeft verteld dat ze bij Blizzard WOW nog steeds graag draaiend op de iPhone willen hebben.

“We hebben gekeken naar mobiele platformen en dat doen we nog steeds. Misschien komen we ooit nog een manier tegen waarop we WOW op de telefoon kunnen krijgen, en misschien doen we dat nooit. Maar we blijven er zeker naar kijken”, vertelt Lagrave wijzend naar zijn iPhone tijdens een interview.

Om het nog even te bevestigen vertelde de man dat het vissen en de aankomende Mist of Pandaria’s expansion’s pet battles misschien wel het beste werken op een mobiele telefoon.

Spelers kunnen al hun auction house en armoury via de telefoon checken, maar het spelen van de game is nog niet mogelijk. “We zullen dit ook nooit doen totdat wij denken dat het schappelijk is”, legt Lagrave uit. “Maar het is zeker interessant om te zien dat de hele wereld evolueert richting dat kleine apparaatje. Ik zou me er prima mee kunnen vermaken, daar is geen twijfel over mogelijk. En het is dan ook heel dom als je als game developer niet naar het platform kijkt. En wij denken zeker niet dat wij dom zijn.”

Het is dus compleet onduidelijk of de game ooit daadwerkelijk op een mobiele telefoon zal verschijnen, maar de kans is wel erg groot als je de uitspraken van John mag geloven.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch