Menu Premium

Blizzard geeft details Diablo 3 patch 1.0.4 vrij

Gamekings Redactie 11/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard geeft details Diablo 3 patch 1.0.4 vrij. Blizzard heeft een preview van de komende Diablo 3 patch (1.0.4) op Battle.net geplaatst. De senior technical game designer van Diablo 3, Wyatt Cheng, legt in zijn blog haarfijn uit wat er te verwachten valt in deze update.

Blizzard wil met deze patch voornamelijk zorgen dat meer mensen co-op gaan spelen. “Hoewel veel mensen co-op spelen, is het nog steeds een minderheid die het speelt. Idealiter zouden we spelers die graag solo spelen, solo willen laten spelen, en mensen die co-op spelen, co-op willen laten spelen. Momenteel is solo spelen echter de duidelijke keuze, zelfs voor diegenen die liever co-op spelen met hun vrienden”, meldt de game designer.

Om co-op te stimuleren worden er onder andere veranderingen aangebracht in de Magic Find en Gold Find systemen. “De eerste verandering die we doorvoeren in patch 1.0.4 is het verwijderen van het gemiddelde van Magic Find en Gold Find. Je zult dus profiteren van je eigen volledige Magic Find stat, onafhankelijk van andere spelers in de game. We zullen ook de ‘health multiplier’ voor monsters per speler verlagen in co-op. Dit zorgt ervoor dat vijanden makkelijker te beheersen worden en beloont een gecoördineerde groep spelers met een hoge ‘farming’ efficiëntie.”

Ook worden ‘Elite’ monsters verandert om de kloof tussen hen en normale monsters te verkleinen. De health van ‘Champions’ en ‘Rares’ wordt voor 10 tot 25 procent verlaagd en normale monsters die “hoge pieken van moeilijkheid” kennen, krijgen subtiele aanpassingen. De gezondheid van normale monsters, op Inferno welteverstaan, wordt echter met vijf tot tien procent verhoogd.

Tot slot belooft de game designer een boel aanpassingen door te voeren in de classes. Die veranderingen zegt hij nader toe te lichten in zijn volgende blog posts. Patch 1.0.4 voor Diablo 3 verschijnt in de vierde week van augustus.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch