Menu Premium

Blacksad: Under the Skin uitgesteld voor Nintendo Switch

Alex 04/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blacksad: Under the Skin stond misschien bij een aantal gamers nog niet op de radar. Voor sommigen is het een titel waar naar uitgekeken wordt. Tot welke groep jij ook behoort, de game is uitgesteld tot ergens in 2019. Het gaat hier om de Nintendo Switch-versie van deze detective game. Ontwikkelaar Microids liet dit weten middels een Twitterbericht.

Einde van het jaar

De Switch-versie van Blacksad: Under the Skin stond eerder gepland voor een release op 5 november van dit jaar. Het Franse bedrijf liet echter weten dat zij deze datum niet gaan halen. Microids heeft meer tijd nodig om de game naar de Switch te brengen, om zo de speler de beste detective-ervaring te laten beleven. Wat dit precies mag betekenen is niet duidelijk. Microids heeft namelijk geen verdere details vrijgegeven over de rede waarom ze tot dit besluit zijn gekomen. Blacksad: Under the Skin is verschoven naar het einde van het jaar. Ondanks dat de maand november al sinds jaar en dag aan het einde van ieder jaar op de kalender staat, is de game toch uitgesteld tot aan het einde van 2019. Een exacte datum is nog niet vrijgegeven. De release voor de overige systemen – PlayStation 4, Xbox One en PC – staat nog steeds op de afgesproken datum; 5 november 2019.

Blacksad: Under the Skin

In Blacksad: Under the Skin kruip jij als speler in de huid van detective John Blacksad. Het speelt zich af in de jaren ’50 en jij moet de moord op een eigenaar van een Boksclub onderzoeken. De gameplay is te vergelijken met de vele games uit de stallen van Telltale, L.A. Noire en de Sherlock Holmes-reeks van ontwikkelaar Frogwares. Wacht jij op deze game? Voor welk systeem ga jij Blacksad aanschaffen? Laat het vooral weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch