Menu Premium

Black Ops-studio Treyarch teast aankondiging voor aanstaande woensdag

Angelique Grift 02/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over een aantal nachten begint DICE en er is ons nu al een interessante onthulling beloofd. Via Twitter teast Black Ops-studio Treyarch namelijk een aankondiging voor aanstaande woensdag bij de DICE summit die plaatsvindt van 3 tot 5 februari.

DICE staat voor Design, Innovate, Communicate, Entertain. Het is een jaarlijks evenement voor onder andere game-ontwikkelaars om te discussieren over de branche. Daarnaast staat het evenement erom bekend dat deals met uitgevers daar beginnen.

In de tweet is te zien dat de hashtags niet alleen verwijzen naar het genre, maar ook dat ze DICE kiezen als moment om een eventuele nieuwe game uit de doeken te doen. Treyarch is de eerste studio die de Zombie-modus introduceerde in Call of Duty-games met World at War. Het zou dus kunnen dat deze onthulling draait om een nieuwe Call of Duty, hoewel dat wel een beetje vroeg is. Normaal gesproken wordt de nieuwe Call of Duty pas bekendgemaakt in mei.

Het kan dus een spin-off of zelfs een compleet nieuwe game zijn. Hoe dan ook, er moet nog even gewacht worden voor we zeker kunnen weten wat Treyarch bedoeld met deze mysterieuze tweet. Woensdag 4 februari onthullen zij tijdens hun livestream wat ze precies gaan doen met zombies.

Bron: VG24/7

Black Ops-studio Treyarch teast aankondiging voor aanstaande woensdag

Black Ops-studio Treyarch teast aankondiging voor aanstaande woensdag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch