Menu Premium

BioWare zou graag Mass Effect spin-off games maken

Gamekings Redactie 13/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dacht je dat het laatste avontuur met Commander Shepard ook je laatste keer was in het uitgebreide Mass Effect universum? Think again, want BioWare zou graag Mass Effect spin-off games maken en dit zou dus nieuw leven in oude vertrouwde karakters kunnen blazen.

Casey Hudson, ontwikkelaar van Mass Effect, heeft in een interview met OXM hints gegeven naar spin-off games in het Mass Effect universum die los zouden staan van de avonturen van onze Shepard. Omdat Garrus, een van de beste buddies van Shepard in de game, een favoriet is bij de ontwikkelaars en fans, is er een kans dat hij zijn eigen game krijgt. Stel je een game voor met onze Turian vriend voordat hij Shepard ontmoette. Hij moet best wel wat leuke dingen meegemaakt hebben in zijn tijd bij C-Sec, of misschien als Archangel tussen Mass Effect 1 en 2 in. De mogelijkheden voor Garrus alleen al zijn bijna onbeperkt.

Garrus is natuurlijk niet de enige die een spin-off verdient. Sterker nog, als het aan de ontwikkelaars Hudson, Walters en Everman ligt, hebben karakters als Javik, de Illusive Man, Kai Leng en Aria ook genoeg geschiedenis om een interessant verhaal mee te maken. Om maar niet te spreken van de mogelijkheden die er zijn als we met een compleet nieuw karakter beginnen. Zo fantaseert Hudson een eind weg met “een willekeurige privé detective op de Citadel”. Of wat dacht je van een handlanger van een van de willekeurige criminele organisaties die het Mass Effect universum heeft, zoals bijvoorbeeld Cerberus. De lijst is oneindig.

Ik zou geen van de vrienden van Shepard in de Mass Effect games een eigen game misgunnen, maar wat denk jij? Zou jij met Garrus willen snipen, als Thane up-close-and-personal stealth missies uit willen voeren of een ‘run and gun’ game willen zien met Grunt of Wrex in de hoofdrol? Laat het hieronder weten!

BioWare zou graag Mass Effect spin-off games maken

BioWare zou graag Mass Effect spin-off games maken

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch