Menu Premium

BioWare bevestigt de ontwikkeling van een nieuwe Mass Effect

Gamekings Redactie 19/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee van de oprichters van de Mass Effect reeks zijn niet heel lang geleden opgestapt bij BioWare, maar dit betekent niet dat de Mass Effect saga voorbij is. BioWare bevestigt de ontwikkeling van een nieuwe Mass Effect bij dezen.

De nieuwe Mass Effect game zal volgens BioWare vanaf schroot ontwikkeld worden met compleet nieuwe technologie en mogelijk een nieuwe engine. Waarschijnlijk zal de nieuwe Mass Effect ontwikkelt worden voor de nog uit te komen next-gen consoles.

Mass Effect 3 heeft het verhaal van Commander Shepard afgesloten, al was niet iedereen even blij met de manier waarop. Maar dit betekent niet het einde van het Mass Effect universum. De Mass Effect wereld biedt nog genoeg ruimte voor een nieuwe game met een nieuw verhaal. “The Mass Effect universe is vast, and Executive Producer Casey Hudson and our teams have plans for another full game”, aldus general manager Aaryn Flynn van BioWare Edmonton en Montreal.

Verder is er weinig naar voren gekomen behalve dat ze hard bezig zijn met het concept van de nieuwe game op te zetten en dat alle feedback van de fans welkom is. Mass Effect zonder Commander Shepard, is dat nog wel Mass Effect?

BioWare bevestigt de ontwikkeling van een nieuwe Mass Effect

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch