Menu Premium
Loading...

BioShock Infinite Lighthouse Trailer

Gamekings Redactie 19/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

2K games heeft een nieuwe trailer vrijgegeven, of liever gezegd een video die een stukje gameplay laat zien. Het einde wil je misschien liever niet zien, dus pas op voor *SPOILERS*! We hebben je gewaarschuwd. Als je net zo nieuwsgierig als ons bent naar deze game en toch stiekem wil spieken dan kan dat. Check de BioShock Infinite Lighthouse Trailer

Deze game die zich in de lucht afspeelt begint op zee, waar de voorgaande delen zich op de bodem afspeelden. Meer gaan wij niet verklappen. Maar wat we wel kunnen verklappen is dat Irrational Games tegen alle rationele keuzes in, een compleet nieuwe weg ingeslagen is. Het is nog steeds een shooter met hier en daar wat RPG elementen, maar daar houden de gelijkenissen ook op.

In BioShock Infinite zoek je dus het luchtruim op. Een complete stad is aan ballonnen met propellers gehangen, waarin je gaat rondbanjeren met een chick met hele grote ogen. Deze chick heeft speciale krachten die niet onopgemerkt bleven in de stad en om deze reden is ze ontvoerd. Jij gaat er als Booker DeWitt achteraan in een poging haar te redden.

De Big Daddy’s hebben plaatsgemaakt voor een big-ass vogelbeest, de Songbird, en deze is pislink als je in de buurt van Elizabeth komt. Gelukkig krijg je de nodig tools die we kennen uit de vorige games om je overlevingskans te vergroten en om natuurlijk zangvogelsoep te maken van dat pestbeest. In de trailer zien we hoe Booker DeWitt, jij dus, naar een vuurtoren geloodst wordt. Vanuit hier kun je zien hoe hij de lucht ingeschoten wordt. Dus mocht je deze informatie voor de game zelf willen bewaren, kijk deze trailer dan vooral niet. Voor degene die dat aan zijn reet kan roesten, kijk vooral de BioShock Infinite Lighthouse Trailer, want hij is facking vet!

BioShock Infinite Lighthouse Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch