Menu Premium
Loading...

BioShock Infinite False Shepherd Trailer

Gamekings Redactie 14/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al tijden zijn we aan het wachten op misschien wel één van de grootste games die dit voorjaar uit gaat komen: BioShock Infinite. 2K is flink op dreef om ons lekker te maken met de vele trailers over deze gloednieuwe game, en gaat daar gewoon nog eventjes mee door. Ook zo nieuwsgierig? Check de BioShock Infinite False Shepherd trailer.

In tegenstelling tot de vorige BioShock games spelen we dit keer niet in een stad onder water, maar gaan we helemaal de andere kant op naar een grote stad in de lucht. Als voormalig Pinkerton agent Booker de Witt word je naar deze zwevende stad gestuurd, en dat is natuurlijk niet zomaar. De jonge vrouw Elizabeth zit al een tijdje gevangen in Columbia en bewaker Songbird is absoluut niet van plan daar verandering in te brengen. Reden voor Elizabeth’s gevangenschap is het bezitten van een aantal zeer bijzondere krachten, waar een aantal mensen maar al te graag meer over te weten willen komen.

Elizabeth blijkt echter niet de enige te zijn met deze bijzondere krachten. Gebruik je krachten in combinatie met tal van brute wapens om je vijanden uit te schakelen en samen met Elizabeth Columbia te ontvluchten.

Wij kunnen na het zien van nog een stel nieuwe beelden niet meer wachten tot BioShock Infinite eindelijk uitkomt. Deel je deze mening? Of twijfel je toch nog of je deze game wel of niet moet gaan halen? In alle gevallen geldt: het kijken van een trailer is nooit verkeerd, dus kijk de BioShock Infinite False Shepherd trailer.BioShock Infinite False Shepherd Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch