Menu Premium

Binding of Isaac: Rebirth komt naar Xbox One, Wii U en New 3DS

Andor Joosten 02/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Binding of Isaac: Rebirth is al een tijdje te krijgen op verschillende platformen, maar is zeker nog niet beschikbaar voor elk platform. Alhoewel dat technisch gezien nooit het geval zal gaan worden, weten we nu wel dat The Binding of Isaac: Rebirth naar de Xbox One, Wii U en New Nintendo 3DS gaat komen.

Terwijl PC en PlayStation Vita gamers al langere tijd de mogelijkheid hebben om door deze dungeon crawler te ploeteren, is het rond een aankondiging voor de andere platformen lange tijd stil geweest. Toch hebben de developers besloten om alsnog de stap te maken naar andere platformen, maar het bijzondere hieraan is dat de game niet beschikbaar zal zijn voor de oude 3DS en de 2DS. Daarmee is The Binding of Isaac: Rebirth de tweede game die exclusief voor de New 3DS gaat uitkomen, in navolging van Xenoblade Chronicles 3D.

Hoewel er nog geen specifieke release date voor deze port, heeft developer Edmund McMillen aangegeven dat The Binding of Isaac: Rebirth “binnenkort” gaat verschijnen voor deze nieuwe platformen.

Bron: Polygon

Binding of Isaac: Rebirth komt naar Xbox One, Wii U en New 3DS

Binding of Isaac: Rebirth komt naar Xbox One, Wii U en New 3DS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch