Menu Premium

Bethesda verstuurt uitnodigingen voor Fallout 4 mods beta op Xbox One

Jeroen Wiersma 24/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder deze maand maakte Bethesda Game Studios bekend dat je je als Xbox One-eigenaar kon aanmelden voor de mods beta van Fallout 4. De lang gesloten deuren naar de wereld van mods op de consoles gaan open en Bethesda verstuurt inmiddels alle gelukkige gamers, die dit als eerste mogen gaan meemaken, een uitnodiging.

De The Elder Scrolls- en Fallout-franchises zijn inmiddels berucht om de vele, gekke, coole, bizarre en soms gewoonweg geniale mods die PC-gamers voor de games weten te produceren. Voor velen is dit een reden de game aan te schaffen voor de PC als ze de keuze hebben. Wie geen game-pc heeft staan, mist toch wat. Hoog tijd dus dat console-eigenaren ook de toegang krijgen tot mods. Ook de PlayStation-eigenaren zullen deze toegang krijgen, maar deze zullen iets langer moeten wachten.

Pasgeleden, op 19 mei, verscheen de derde DLC ‘Far Harbor’, die de speelduur van Fallout 4 uitbreidde met de nodige content. De content die mods kunnen toevoegen is echter goed voor nog vele uurtjes meer speelplezier. Kijk jij er bijvoorbeeld al naar uit ook op de Xbox One als Buzz Lightyear de wereld van Fallout 4 onveilig te maken?

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch