Menu Premium

Bethesda teast Nazi zombies voor Wolfenstein: The Old Blood

René Janssen 09/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt erop dat The Walking Dead ook een wandeling gaan maken in Wolfenstein: The Old Blood. Met The Walking Dead bedoel ik niet Patricia Paay, maar zombies. Niet zomaar zombies, maar Nazi zombies! Daar werd in ieder geval mee geteased in een korte Vine door uitgever Bethesda.

In deze Vine video die Bethesda online heeft gezet werden korte artwork fragmenten getoond van ogenschijnlijk Nazi zombies in Wolfenstein: The Old Blood. Krijg de prequel op The New Order hierdoor een Call of Duty-wending?

Wolfenstein: The Old Blood is een standalone prequel van The New Order en speelt zich af in het Bavaria van 1946. In deze game speel je de rol van B.J. Blazkowicz in een uit twee delen bestaande missie. Wolfenstein: The Old Blood is eigenlijk een uitbreiding op Wolfenstein: The New Order, maar is ook zonder in het bezit te zijn van de laatstgenoemde game te spelen.

Het was al bekend dat in een van de missies van deze The New Order prequel een oud kunstvoorwerp voor zou komen. In deze missie graaft een bezeten Nazi archeoloog kunstvoorwerpen op die duistere krachten zouden bevatten. Het zou dus best eens kunnen dat we daar wat Nazi zombies tegen zouden kunnen gaan komen.

Wolfenstein: The Old Blood verschijnt 5 mei op PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: VG24/7


Bethesda teast Nazi zombies voor Wolfenstein: The Old Blood

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch