Menu Premium

Bethesda registreert Dawnguard, Skyrim materiaal?

Gamekings Redactie 22/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een trademark geclaimd door Bethesda aan het einde van februari, wat blijkbaar nog door niemand was opgemerkt, kan mogelijke DLC voor The Elder Scrolls V: Skyrim zijn.

Het gaat om de naam “Dawnguard” en de titel is geregistreerd voor de volgende doeleinden: “computer game software for use with computers and video game consoles; downloadable computer game software offered via the internet and wireless devices.”

Als het om downloadbare computer of console software gaat, dan is dat een behoorlijke hint naar DLC. Of het ook echt DLC voor Skyrim is, blijft voorlopig alleen speculatie. Het kan ook bijvoorbeeld een nieuwe titel voor een mobiele game zijn, maar er is nog niks bevestigd. Er zijn wel verschillende redenen waarom de naam Dawnguard wordt gelinkt aan Skyrim. In Oblivion, het deel van The Elder Scrolls dat Skyrim voorging, was er een sekte verantwoordelijk voor de Oblivion Crisis. Deze sekte draagt de naam The Order of the Mythic Dawn. Bovendien is Dawnstar in Skyrim een ingame locatie.

Wat Dawnguard uiteindelijk gaat worden blijft dus nog een mysterie. Het kan ook gewoon een titel zijn die helemaal niks met Skyrim te maken heeft. Wel is er nog een trademark geclaimd genaamd “Redguard”. Dat dit een Skyrim titel is lijkt wel vanzelfsprekender, omdat de Redguard een volledig ras in de game is. Afwachten dus op een aankondiging van Bethesda.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch