Menu Premium

Bethesda kondigt drie Fallout 4 DLC-pakketten aan

Mark Hoogland 16/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda heeft de Vault Dwellers onder ons een poosje in het ongewisse gelaten, maar zojuist werd ons geduld beloond: Fallout 4 zal deze lente worden aangevuld met maar liefst drie uitbreidingen. Mocht je post-apocalyptisch Boston dus al tot in de laatste hoekjes hebben uitgekamd, lees dan snel verder!

Het DLC-offensief voor Fallout 4 begint volgende maand met het eerste pakket, Automatron geheten. De titel geeft al aan dat we op de mechanische toer gaan; de mysterieuze The Mechanist heeft een leger aan kwaadaardige robots de Commonwealth in geslingerd, en wij als speler worden uiteraard geacht deze nieuwe vijanden tot hopen schroot te reduceren. De pret houdt daar echter op, want datzelfde schroot kun je gebruiken om je eigen robot companion samen te stellen – naast armor en wapentuig bestaat er keuze uit verschillende paint jobs en stemmen. Dat wordt dus lekker robots pimpen!

In april kunnen we vervolgens aan de slag met de Wasteland Workshop-DLC. Naast extra items voor je settlements voegt deze uitbreiding de mogelijkheid toe om kooien voor vijandige creatures te ontwerpen en bouwen. Altijd al een Deathclaw als huisdier willen hebben? Nou, dat kan dus. Naast het temmen van je gevangen beesten – of raiders, als dat je ding is – kun je ze ook inzetten voor gevechten, desnoods in een gladiatorenstrijd met je eigen settlers.

Het drieluik aan voorjaars-DLC wordt in mei ten slotte afgetopt met Far Harbor, waarin je een nieuwe zaak aanneemt voor privé-detective Nick Valentine. Deze brengt je naar het eiland Far Harbor, Maine, volgens Bethesda het grootste landschap dat ooit aan één van hun games is toegevoegd. Alhier ga je op zoek naar een vermiste jonge vrouw, waarbij je verwikkeld raakt in een conflict tussen synths, Children of Atom en de lokale bevolking. Aan jou de taak om vrede te brengen – of niet natuurlijk. Voor de afwisseling bevat de Far Harbor-DLC ook allerlei nieuwe vijanden, dungeons en items.

Voor elk van de drie uitbreidingen houdt Bethesda overigens een gesloten bèta, voor welke je je op hun website kunt aanmelden. Bovendien belooft de developer later in het jaar met nóg meer nieuwe content voor Fallout 4 te komen. Het is nu vragen naar de bekende weg, maar ben jij psyched voor al deze nieuwe stuff? Laat het weten in de comments!

Bron: Bethesda

Bethesda kondigt drie Fallout 4 DLC-pakketten aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch