Menu Premium

Bethesda kondigt de Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition aan

Lisette Atsma 26/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het loopt storm bij Bethesda en al helemaal op het Wolfenstein-front. Nog vanochtend kondigde de Amerikaanse uitgever aan dat we in Europa Wolfenstein: The New Order eerder zouden kunnen spelen dan verwacht en nu volgt er dus een tweede aankondiging. Dat alles uit de kast wordt getrokken voor de nieuwe Wolfenstein-game wordt steeds duidelijker, want Bethesda kondigt de Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition aan. Deze Panzerhund Edition is een speciale verzameling aan voorwerpen gerelateerd aan de aankomende shooter.

Deze speciale editie bevat een 8 inch handgeschilderd Panzerhund-beeldje en een folder met geheime oorlogsdocumenten waaronder landkaarten, brieven, blauwdrukken, X-ray’s en zakendossiers. Ook krijg je een set geweerde ansichtkaarten, drie verschillende genaaide patches, een setje customized dog tags en wordt er een exclusieve steelbook case geleverd waar je je game in stijl in kan bewaren. Al deze voorwerpen worden geleverd in een footlocker-stijl doos. Van de Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition zijn er maar 5000 gemaakt, dus je kunt wel stellen dat de voorraad erg gelimiteerd is.

Dat Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition echt voor de liefhebber is, wordt bewezen door het feit dat deze zonder een exemplaar van de game geleverd worden. Bethesda claimt zelf dat dit komt omdat ze zo de Panzerhund Edition over de hele wereld kunnen shippen, zonder dat fans weken hoeven te wachten om de game te kunnen spelen. Een beetje jammer is het wel, want hoewel het idee van zo’n speciale editie heel vet is, zou je bij een gelimiteerde editie toch wel een exemplaar van de game mogen verwachten. Daarnaast is de Panzerhund Edition alleen verkrijgbaar via de Bethesda Merchandise website. De release van deze exclusieve editie valt samen met de release van de Wolfenstein: The New Order op 20 mei. De Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition is wel nu al te pre-orderen via de eerdergenoemde website.

Bethesda kondigt de Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition aan

Bethesda kondigt de Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition aan

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch