Menu Premium
Loading...

Bethesda komt met de launch trailer van Dishonored 2

Rens van Nerum 09/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De early access van Dishonored 2 gaat morgen van start! Om dat te vieren, heeft Bethesda voor ons alvast de launch trailer van Dishonored 2 online gezet. Ga dus snel die beelden checken, want ze zijn vet!

De game zat er al een tijdje aan te komen natuurlijk, maar morgen is het moment dan toch echt daar, want Dishonored 2 start haar early access-launch. Daarom plaatst Bethesda vandaag een hele wrede launch trailer online. Kruip in de huid van een sluipmoordenaar met bovennatuurlijke krachten en vecht je door verschillende werelden tegen vele soorten vijanden! Deze keer kun je kiezen uit twee verschillende assasins, namelijk: Emily Kaldwin of Corvo Attano. Beide personages hebben hun eigen unieke vechtstijlen en technieken om hun tegenstanders uit te schakelen. Echter hebben ze beide één doel voor ogen en dat is wraak! Wraak om terug te claimen wat hun is afgenomen.

Heb je de game gepre-ordered, dan heb je één dag eerder toegang tot de game en kun je dus morgen al beginnen met Dishonored 2, vóór de officiële launch op 11 november! Kijk jij uit naar deze stealth-game van Bethesda? Met welk personage ga jij als eerste aan de slag? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch