Menu Premium

Bethesda hint naar nieuwe content

Gamekings Redactie 04/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda hint naar nieuwe content die aanstaande maandag in een trailer bekend wordt gemaakt. Met een mysterieuze tweet door de officiële twitteraccount van de ontwikkelaar, waar een teaser-afbeelding bij geplakt was, maakt Bethesda ons warm voor wat er komen gaat. Het zou vermoedelijk om Skyrim kunnen gaan.

De tweet bevat alleen de tekst “Full Trailer on 11/5” en een afbeelding, maar dat is meer dan genoeg om de geruchtenmachine op het internet aan het draaien te krijgen. Zo zou de trailer die maandag verschijnt een aankondiging kunnen zijn voor de nieuwe Skyrim DLC.

Volgens spelers die de laatste update van Skyrim hebben doorgeplozen voor aanwijzingen gaat de nieuwe DLC Dragonborn heten. In de update vonden ze herhaaldelijk verwijzingen naar het woord Dragonborn en ook naar Dragon mounts. Zenimax vroeg eerder ook een trademark aan voor het woord Dragonborn in deze context.

Natuurlijk blijven dit slechts geruchten. Bethesda heeft geen uitspraken gedaan over de inhoud of de titel van de DLC en dus zullen we moeten afwachten of ze dat morgen wel gaan doen.

Bethesda hint naar nieuwe content

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch