Menu Premium

Bethesda doet niet aan exclusieve DLC met Fallout 4

Karim Shehata 28/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld dat DLC van games eerst op platform A verschijnt, om vervolgens een paar weken, een maand of zelfs pas een jaar later op platform B te verschijnen. Denk bijvoorbeeld aan games als Destiny, waarbij bepaalde strikes een jaar exclusief zijn voor PlayStation-bezitters. In het geval van Fallout 4 zal dit echter niet het geval zijn. Pete Hines heeft namelijk bevestigd dat Bethesda niet aan exclusieve (timed) DLC doet wat betreft Fallout 4.

De Vice President van het PR-apparaat van Bethesda heeft dit gezegd op Twitter. Hij kreeg de vraag of de Xbox One bijvoorbeeld alle DLC eerder krijgt, waarop hij antwoordde dat dit het niet geval gaat zijn.”We doen geen exclusieve DLC met iemand”, luidt de klinkklare taal van Hines. Het enige wat op dit moment ‘exclusief’ lijkt te zijn voor Xbox One en PC, is het feit dat deze platformen support gaan krijgen voor mods. Echter heeft Bethesda al aangegeven om de tafel te zitten met Sony om dit ook op de PlayStation 4 te bewerkstelligen.

Fallout 4 verschijnt op 10 november 2015 voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Alle DLC die voor de game verschijnt, zal dus gelijktijdig op al deze platformen uitkomen.

Bron: Pete Hines (Twitter)

Bethesda doet niet aan exclusieve DLC met Fallout 4

Bethesda doet niet aan exclusieve DLC met Fallout 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch