Menu Premium

Bellator: MMA Onslaught aangekondigd

Gamekings Redactie 10/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe mixed martial arts game is onderweg naar de digitale winkels van Sony en Microsoft. Bellator: MMA Onslaught, gebaseerd op de gelijknamige Bellator MMA-organisatie, zal deze zomer nog te downloaden zijn op Xbox Live en SEN. Dat betekent nog meer blauwe ogen en gescheurde wenkbrauwen.

Het spel wordt ontwikkeld door 345 Games, in samenwerking met Kung Fu Factory (bekend van Supremacy MMA). Volgens developer 345 Games zal de fighting-game toegankelijk zijn voor alle gamers, de titel zou namelijk wat meer richting arcade gaan dan andere bekende MMA-games. Game Manager Dan Yang, van 345 Games, wil graag dat iedereen plezier kan hebben met Bellator, en niet alleen de hardcore MMA-fan. “Voor Bellator: MMA Onslaught heb je geen doctoraat in gaming of MMA nodig om van de actie en spektakel in de game te kunnen genieten”, vertelde Dan Yang.

Bjorn Rebney, voorzitter en CEO van Bellator Fighting Championships, was enthousiast over de samenwerking met 345 Games. “Bellator heeft een aantal van ’s werelds meest opwindende vechters. We zijn hartstikke blij om samen met 345 Games onze fans een compleet andere belevenis te bieden van onze organisatie”, aldus de voorzitter.

Bellator: MMA Onslaught biedt een heleboel dingen die je ook in een volwaardige retail game kan verwachten, zoals een carrière modus, het creëren van een custom fighter, en zowel offline als online multiplayer mét leaderboards. Zeg nou zelf, wat wil je nog meer?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch