Menu Premium
Loading...

Bekijk nu de eerste trailer voor FIFA 17’s FIFA Ultimate Team

Joep Omes 16/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voetballers opgelet! EA heeft bekend gemaakt wat we kunnen verwachten van FIFA 17 Ultimate Team! Check snel de trailer, want onder andere Squad Building Challenges en FUT Champions komen aan bod!

FUT Champions is een nieuw onderdeel in FIFA 17 Ultimate Team. Elke week maak je kans op in-game rewards in de Weekend League, waarvoor je jezelf kunt plaatsen door deel te nemen aan een knockout toernooi. De maandelijkse ranglijst biedt ook volop mogelijkheden om prijzen te winnen.

Ook nieuw, zijn de Squad Building Challenges. Je kunt daarvoor je Club items gebruiken en ja, ook die bronzen en zilveren items. De challenges zijn onderverdeeld in Basic, Advanced en Leagues. Bovendien worden de uitdagingen regelmatig vernieuwd! Je kunt de Squad Building Challenges ook bekijken in de bijbehorende companion app.

Overigens lijkt het alsof EA FIFA 17 Ultimate Team richting de eSports aan het sturen is, want als je bovenaan de maandelijkse ranglijsten komt te staan, maak je kans op deelname in de nieuwe FUT Championship Series. Het gaat om 1,3 miljoen dollar aan prijzengeld!

Niet alleen nieuwe gameplay, maar ook nieuwe sterren. Overmars, Scholes en Puyol verschijnen op het veld! Helaas zijn deze spelers wel alleen beschikbaar als je speelt op de Xbox, dus op de PC en PlayStation vis je achter het net.

Deze FIFA 17 Ultimate Team trailer is het zoveelste tipje van de sluier wat we te zien krijgen van het nieuwe deel in de razend populaire serie en maakt de fans alleen nog maar enthousiaster! Ga jij ook weer je maten keihard inmaken? Of ga jij voor het prijzengeld? Het kan op de PC, Playstation 3 en 4 en op de Xbox One en Xbox 360 vanaf 29 september!

Bron: Eurogamer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch