Menu Premium
Loading...

Bekijk de Sniper Elite 4: Target Fuhrer gameplay trailer

Karen Koch 20/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om nogmaals terug te keren naar de Tweede Wereldoorlog. Ditmaal met een nieuwe lijst slachtoffers die je één voor één mag afwerken. Bovenaan de lijst? Hitler, jawel, de Führer zelf. Hoe je dit gaat presteren mag je natuurlijk zelf weten, maar voor de nieuwsgierigen is hier wel alvast een voorproefje… Bekijk de Sniper Elite 4: Target Fuhrer gameplay trailer en doe alvast wat inspiratie op voor wanneer jij zelf op deze missie kan gaan.

Target Fuhrer is een extra missie die bij Sniper Elite 4 zit, deze wordt beschikbaar gesteld wanneer je deze game nu alvast besteld. Je moet je dus aan de pre-order wagen, mocht je Hitler willen omleggen in de game.

De visuals van Sniper Elite 4 zijn precies zoals we gewend zijn van de serie. Lekker sluipen en wanneer je goed raak schiet… Een doorsnede van alle spieren, botten en organen die je weet te doorboren met je kogel. Ook dit zal je genoeg tegenkomen in de Target Fuhrer missie. Verder ontploffen er dingen, en ziet alles er, ondanks de barre setting, toch lekker kleurrijk uit.

Vanaf 17 februari kan je Sniper Elite 4 spelen. De game komt dan uit op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Heb jij al een voorkeur op welk platform jij de Fuhrer wil gaan omleggen? Als je nog twijfelt, is dat helemaal niet erg. Bekijk de Sniper Elite 4: Target Fuhrer gameplay trailer gewoon lekker nog een keer.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch