Menu Premium

Beachhead werkt aan speciale CoD: Elite tablet app

Gamekings Redactie 14/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Product Director Noah Heller van Beachhead laat weten dat ze nu aan het werk zijn aan een speciale applicatie voor tablets. Dit is het volgende project nu ze klaar zijn met de mobiele app.

“We zijn op dit moment aan het werk met de applicatie”, vertelt Heller. “Ik kan daarnaast nog vertellen dat het gaat om een compleet aangepaste app voor een tablet en geen simpele port. De hele website is gemaakt met HTML 5, dus werkt in principe ook prima op een tablet, maar voor de app gaat het meer over het geheel speciaal bouwen voor dat formaat scherm”.

Wanneer er gevraagd werd of er gebruik gemaakt zou worden van live heat maps, wilde Heller niets vertellen. Deze live heat maps zijn ook beschikbaar op de console zodat spelers kunnen zien waar spawn points zich bevinden, waar mensen het meeste lopen en waar campers zich ophouden.

Maar als de tablet app een beetje gaat lijken op degene die je op je mobiel kunt laten draaien, zal je wellicht wel de kans krijgen om je load-out aan te passen waar je ook bent. Wat de app uiteindelijk zal gaan bevatten, zullen we moeten afwachten. Welke feature hoop jij terug te zien in de speciale app?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch