Menu Premium

Bayonetta 2 wordt getoond tijdens de E3 Nintendo Direct

Karim Shehata 03/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2010 kwam de opvallende studio Platinum Games met Bayonetta, een game die bij vele gamers een aangename verrassing en verfrissing was in het action en hack & slash genre. Tijdens een Nintendo Direct vorig jaar kwam Nintendo met een grote verrassing door Bayonetta 2 exclusief voor haar eigen Wii U aan te kondigen. Waar de eerste Bayonetta nog geen enkel Nintendo platform aandeed, en door toenmalig uitgever SEGA alleen werd uitgegeven op de Xbox 360 en PlayStation 3, is nu de Wii U het enige platform waar je het vervolg in de toekomst op kunt spelen. Hoe de game er uit gaat zien gaan we aanschouwen op de aankomende E3, omdat daar Bayonetta 2 wordt getoond tijdens de E3 Nintendo Direct.

Dit bevestigt het brein achter de Bayonetta franchise, Hideki Kamiya, op Twitter. De man kreeg een vraag op Twitter of we de game konden verwachten in de speciale E3 Nintendo Direct, waarop de director van Bayonetta reageerde met het concrete “Next week… In Ninty Direct…”. Dit is redelijk opvallend, aangezien de belangrijke medewerker van Platinum Games geen enkel blad voor de mond neemt.

Het lijkt dus een feestje te gaan worden op de E3 tijdens Nintendo Direct. Op de aankomende ‘livestream’ van Nintendo kunnen we straks een nieuwe 3D Mario gaan zien, en een game die de Nintendo gamer al twee jaar geleden beloofd is: een nieuwe Super Smash Bros. Ook lijken we een nieuwe Mario Kart te gaan zien, en de HD-remake van The Legend of Zelda: The Wind Waker moet er ook voor gaan zorgen dat de Wii U in het aankomende najaar over de toonbank vliegt. Hoewel het nog niet zeker is dat we Monster Hunter 4 in de Amerikaanse en Europese Nintendo Direct kunnen aanschouwen, is het nu dus wel al zeker dat Bayonetta 2 echt uit de doeken gedaan gaat worden.

De Nintendo Direct met een vol programma aan potentiële top games is te zien op dinsdag 11 juni. Zit jij dan klaar met een bak chips en koude biertjes?

Bayonetta 2 wordt getoond tijdens de E3 Nintendo Direct

Bayonetta 2 wordt getoond tijdens de E3 Nintendo Direct

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch