Menu Premium

Bayonetta 2 verschijnt in oktober 2014

Karim Shehata 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tijdje geleden kondigde Nintendo aan dat Bayonetta 2 exclusief richting de Wii U zou gaan komen. Dit maakte veel gamers met een Wii U natuurlijk erg blij, maar de eerste Bayonetta-game verscheen juist op de alle destijds beschikbare platformen, behalve de Wii of Wii U. Vanwege het feit dat dit natuurlijk niet erg logisch is, brengt ontwikkelaar Platinum Games ook het eerste deel van de serie naar de Wii U. Dit doet het samen met de verschijning van de nieuwe game: Bayonetta 2 verschijnt in oktober 2014.

Dit heeft Nintendo aangekondigd op haar eigen E3 Digital Event, die vanaf 18:00 onder meer te zien was op Gamekings.tv. De opvallende beat-em-up verschijnt dus eind dit jaar op de Wii U, maar laat zoals gezegd de bezitters van deze console niet helemaal in ongewis achter. Het origineel is in z’n volledigheid te spelen en zit, zonder daar extra centen voor neer te leggen, in het doosje van Bayonetta 2. Dat wordt dus hakken geblazen in oktober op de Wii U.

Het is natuurlijk nog maar de vraag of de game voor altijd exclusief zal blijven voor de Wii U, maar het is al noemenswaardig te noemen dat Nintendo nog iets van third-party support heeft, al geeft het de game zelf uit. Platinum Games is overigens ook bezig met een exclusieve game voor de Xbox One, genaamd Scalebound.

Bayonetta 2 verschijnt in oktober 2014

Bayonetta 2 verschijnt in oktober 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch