Menu Premium
Loading...

Bayonetta 2: Did You Miss Me Trailer

Gamekings Redactie 14/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De heks is terug! En deze mevrouw past bepaald niet in het stereotype beeld dat de meesten van heksen hebben. Dat is als je het mij vraagt maar goed ook, want de vecht-moves van deze wulps gevormde toverdame liegen er niet om. De dikke actie of de vrouwelijke rondingen, soms weet je niet waar je moet kijken in de Bayonetta 2: Did You Miss Me Trailer.

De seksuele ondertoon wordt niet geschuwd wanneer de dame in kwestie dingen roept als: “Aw, you want to play with Bayonetta?”. Ook met haar nieuwe korte kapsel zouden veel gamers de vraag met een volmondig “JA” beantwoorden. Of het nu is om haar graphics of om haar gameplay, in de trailer lijkt de in strak leder gehulde heks ons op beide wenken te gaan bedienen.

Naast wat achtergrond informatie over het verhaal toont de Bayonetta 2: Did You Miss Me Trailer sappige oneliners en hectische actie zoals we dat van Bayonetta zijn gewend. Ditmaal beschikt ze over een aantal vernietigende nieuwe moves waarmee ze de eindeloze stroom van demonen en anders hels gespuis bestrijdt, weet Nintendo-president Satoru Iwata ons te vertellen.

Bayonetta 2 verschijnt later dit jaar exclusief op de Wii U. Het zou Nintendo goed uitkomen als alle de gamers die om een vervolg op de eerste Bayonetta hebben gesmeekt, zich massaal op de Wii U storten, want dat zal de Wii U-verkopen in een klap uit het slop trekken.
Bayonetta 2: Did You Miss Me Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch