Menu Premium
Loading...

Bayonetta 2 E3 2013 trailer

Gamekings Redactie 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij het zien van deze trailer sprong Skate een gat in de lucht. Eindelijk een vervolg op die wrede game met die sexy bibliotheekdame met strenge bril en bizarre haren die je, als je niet oppaste, de dood in wurgden. Bayonetta is in volle glorie terug en dat is te zien in de Bayonetta 2 E3 2013 trailer.

Bayonetta stond bekend om de overdreven actie, wrede cameravoering en bizarre levels. Vallende kerkklokken waarop je een enorm monster moest kapot maken, grote oogballen, je kon het zo gek niet bedenken. Ditmaal is Bayonetta terug, inclusief haar bril en ontzettend lange benen. Ze heeft dit keer geen enorm lang haar, maar een kort koppie. We hebben wel kunnen zien dat ze bijvoorbeeld vleugels uit haar rug kon oproepen en een enorme spin kon oproepen, maar wat er met haar haren gebeurd is, weet niemand.

Bayonetta 2 komt op de Wii U en waarschijnlijk zal dit de Wii U een steuntje in de rug geven. De Wii U mist een beetje van die wrede games en wat stijl betreft zou Bayonetta 2 niet misstaan. Kleurrijk, overdreven werelden en volop fantasy. Of dit een systemseller zal worden moet natuurlijk nog maar blijken, maar vooralsnog is de trailer veelbelovend.

Bayonetta 2 E3 2013 trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch