Menu Premium

Battlefield 4: Second Assault komt voor Premium-leden op 18 februari

Gamekings Redactie 13/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We horen de laatste tijd erg veel over Battlefield 4 en de game ronkt in veel huiskamers op volle toeren. Al sinds het begin maakt EA duidelijk dat er nog veel extra’s uitkomen voor Battlefield 4 en volgende week is het voor een grote groep gamers eindelijk feest! Battlefield 4: Second Assault komt voor Premium-leden op 18 februari uit en dat betekent dat we ons tijdelijk even in het verleden bevinden. De DLC bevat namelijk oude maps uit Battlefield 3.

De maps, Operation Metro, Caspian Border, Gulf of Oman en Operation Firestorm, zijn helemaal opnieuw ontwikkeld voor de Frostbite 3-engine en de Battlefield 4 gameplay. Zo is het mogelijk om je even in het Battlefield 3-tijdperk te wanen, terwijl je lekker door kan knallen met al het mooie wat Battlefield 4 te bieden heeft. Eind maart komt er nog een DLC-pakket uit, namelijk Battlefield 4: Naval Strike. Zoals de naam al doet vermoeden, gaat dit DLC-pakket zich geheel richten op al het militaire materieel vanuit de zee.

Voor Premium-leden is het mogelijk om Battlefield 4: Second Assault vanaf 18 februari aan te schaffen. De overige gamers moeten helaas wachten tot 4 maart, want dan zal Second Assault voor iedereen beschikbaar zijn. Leuk detail is echter dat de Xbox One-versie van Second Assault al een tijdje uit is. Uiteindelijk is de DLC aan te schaffen voor de PlayStation 3, de PlayStation 4, de Xbox 360 en de PC. Voor we het vergeten: in de maand febrauri is het voor de Battlefield 4-gamers dubbel feest, want zoals we al eerder hebben gemeld bedankt DICE Battlefield 4-spelers met extra’s in februari.

Battlefield 4: Second Assault komt voor Premium-leden op 18 februari

Battlefield 4: Second Assault komt voor Premium-leden op 18 februari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch