Menu Premium

Battlefield 4 Final Stand DLC wordt mogelijk uitgesteld

Gamekings Redactie 01/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je deze zomer van plan was om Battlefield 4 Final Stand te gaan halen, dan kom je van een koude kermis thuis. De Battlefield 4 Final Stand DLC wordt mogelijk uitgesteld. Dit kunnen we althans opmaken uit de informatie op de officiële Battlefield website, want daar is een releasewindow voor deze zomer ingeruild voor het woordje ‘TBD’, wat staat voor To Be Determined.

Battlefield 4 Final Stand maakt deel uit van Battlefield Premium en is het vijfde en laatste uitbreidingspakket. Er nog niet veel info beschikbaar over Final Stand, maar Battlefield-fans moeten nu natuurlijk wel een bittere pil slikken. Vooral de gamers met een Battlefield Premium-account blijven teleurgesteld achter, want wanneer je een Premium-account hebt aangeschaft, geeft dat aan dat je graag aan de slag wil gaan met nieuwe DLC. Deze zomer blijft overigens niet geheel Battlefield DLC-vrij, want het Dragon’s Teeth DLC-pakket verschijnt nog wel deze zomer. Zeker is overigens nog niet dat Final Stand niet meer deze zomer verschijnt, maar dat EA de releasewindow heeft aangepast is op z’n minst opmerkelijk te noemen.

Bekend van de Final Stand DLC is dat het spel zich vooral focust op het slot van War of 2020, een fictioneel conflict in Battlefield 4 en zijn expansion packs tussen de Verenigde Staten, de Volksrepubliek China en de Russische Federatie. Zeer binnenkort verwachten we meer informatie over dit DLC-pakket, alhoewel het er zoals gezegd erg veel op lijkt dat we deze zomer nog niet kunnen knallen met de Final Stand DLC.

De ontknoping van alle DLC-pakketten van Battlefield 4 laat dus waarschijnlijk nog even op zich wachten, maar met Dragon’s Teeth komt er zoals gezegd deze zomer wél nog een DLC-pakket uit voor de game. Daarnaast verschijnt Battlefield Hardline, ontwikkeld door Dead Space-ontwikkelaar Visceral Games, niet lang na de zomer. Er komt dus in ieder geval nog genoeg Battlefield-knalvoer aan, maar onduidelijk is dus nog wanneer dit gaat gebeuren in het geval van Battlefield 4 Final Stand.

Battlefield 4 Final Stand DLC wordt mogelijk uitgesteld

Battlefield 4 Final Stand DLC wordt mogelijk uitgesteld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch