Menu Premium
Loading...

Awesomenauts – PlayStation 4 Announcement Trailer

Gamekings Redactie 14/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat ontwikkelaar Ronimo Games ons kennis liet maken met Awesomenauts. De 2D battle arena-game kwam een jaar later, op 2 mei, uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Vanaf de eerste van augustus 2012 konden ook PC bezitters aan de slag met de game en in de tussentijd konden ook Mac OS X en Linux-gebruikers genieten van de game. Sinds vandaag weten we dat het daar niet blijft, want één van de next-gen consoles wordt ook verblijd met Awesomenauts. Om dat te vieren krijgen we een kersverse Awesomenauts – PlayStation 4 Announcement Trailer!

Als je kijkt naar het concept is het vrij simpel. Je speelt met meerdere spelers, twee in totaal, tegen drie andere spelers om hun Solar-collectie te verwoesten. Met platform- en fighting-elementen heeft het wel wat weg van Super Smash Bros., maar dan met verschillende wapens en andere doelen. Net zoals in de Nintendo-game kies je van te voren het personage waarmee je wilt spelen en daarmee ga je aan de slag om als winnaar het strijdveld te verlaten.

Awesomenauts werd ontzettend goed ontvangen en dat is naast reden voor een feestje op het kantoor van Ronimo Games óók reden om de game naar de PlayStation 4 te brengen. Ze doen bij Sony hard hun best om hun nieuwe console hét platform voor indiegames te maken en daar wordt door ontwikkelaars gretig gebruik van gemaakt.

In al het enthousiasme worden we dan ook verblijd met de Awesomenauts – PlayStation 4 Announcement Trailer. We moeten het wél nog even doen zonder een releasedatum, maar daar horen we vast snel meer over!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch