Menu Premium

Avengers: Endgame gaat de laatste MCU cameo zijn van Stan Lee

Hylke Haagsma 02/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Avengers: Endgame zal behoorlijk droevig worden. En dit nieuws maakt het nog veel droeviger! Volgens Endgame co-regisseur Joe Russo zal Stan Lee’s laatste MCU-optreden deel uitmaken van de vierde Avengers-film, niet Spider-Man: Far From Home, zoals velen misschien hadden gehoopt. Tijdens een Indiase persreis voor Endgame zegt de oudere Russo-broer (Via PinkVilla) dat de koning van de cameo’s nog een laatste optreden zal gaan vertonen. Stan the Man verschijnt zeker weten in Avengers: Endgame en daarna is het waarschijnlijk over en uit.

Stan Lee’s laatste cameo..

“Ik geloof dat de laatste cameo van Stan Lee in Endgame is”, legt de regisseur uit. Stan Lee, die vorig jaar november overleed, is in alle 22 vorige MCU-films te zien geweest, met allerlei personages van een wachter, een chagrijnige postbode en ook zichzelf. We weten nog niet precies wat voor soort rol hij in Avengers:Endgame moet spelen. Maar zou het niet geweldig zijn om hem een soortgelijke rol te zien spelen als degene die hij had in Spider-Man 2? Een snelle peptalk met een held voordat ze gaan en Thanos tegemoet treden zou een prachtige manier zijn om afscheid te nemen. En de tranen zullen dan ook rijkelijk gaan vloeien. Dus pak die zakdoekjes er maar vast bij en laat je tranen vloeien. Want het is hierna over en helemaal uit. Jammer genoeg!

En Spider-Man: Far From Home dan?

Er zijn natuurlijk ook andere manieren om een eerbetoon aan Stan Lee vorm te geven. Er zijn andere mogelijkheden dan een cameo voor Spider-Man: Far From Home. Waar hopen jullie op? Wat zou gepast zijn? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook gerust al je vragen. Vinden jullie het jammer dat Stan Lee niet meer in volgende films te zien zal zijn als cameo? Wij in ieder geval wel, we gaan hem missen!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch