Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity Inside The Revolution Trailer

Gamekings Redactie 14/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elk deel in de Assassin’s Creed serie neemt je mee op een vlucht in de geschiedenis. Iedere keer wordt een ander hoofdstuk in de geschiedenisboeken aangedaan en wordt het verhaal een klein beetje naar hun eigen hand gezet om het lekker te laten lopen. In de Assassin’s Creed Unity Inside The Revolution Trailer wordt nog eventjes stap-voor-stap doorlopen hoe de geschiedenis nou eigenlijk in elkaar steekt.

Actie, geweld en een portie avontuur: dat is waar de Assassin’s Creed serie voornamelijk over gaat. De serie neemt je mee door de geschiedenis van de wereld en elk deel opent een volgend gedeelte van de geschiedenisboeken. Ondanks dat het fabelgehalte redelijk hoog is, wordt er toch zeker rekening gehouden met de hedendaagse feiten uit de geschiedenis. Zo worden belangrijke personages, locaties en gebeurtenissen vaak aangedaan. Vervolgens wordt hier door de makers een leuke en vindingrijke draai aan gegeven, om het allemaal een beetje te laten kloppen met de verhaallijn. Een goed voorbeeld hiervan is Leonardo da Vinci, die je voornamelijk in Assassin’s Creed 2 op weg helpt met de nieuwste technische snufjes.

In Assassin’s Creed Unity wordt ditmaal de Franse Revolutie bezocht. Deze periode was niet alleen zeer gewelddadig, ook heeft het genoeg aanknopingspunten om aan te komen zetten met een echt Assassin’s Creed verhaal. Om je toch een klein beetje kennis te laten maken met de game en de geschiedenis er omheen, is nu de Assassin’s Creed Unity Inside The Revolution Trailer uitgebracht. Dit is even de geschiedenis in een behoorlijke notendop. Natuurlijk is hier het Ubisoft-sausje overheen gegoten om de echte Assassin in je los te laten.

Als we alles wat we hebben gezien over Assassin’s Creed Unity op een stapel gooien, dan belooft dat een enorm sterk en zeer goede game te worden. De voorgaande delen hebben in ieder geval bewezen dat Unisoft het kan en natuurlijk hebben we het volste vertrouwen dat ook ditmaal alles goed komt. Of het nieuwste deel echt een succes wordt, kunnen we zien vanaf 28 oktober 2014. Dan komt de game namelijk uit voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC.

nieuws_20140714unity

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch