Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Unity E3 2014 Co-op Commented Demo

Karim Shehata 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren zagen we tijdens de E3 persconferenties van Microsoft en Ubisoft veel beelden langskomen van Assassin’s Creed Unity. We kregen een trailer te zien en we werden getrakteerd op twee gameplay demo’s. Een daarvan was opvallend te noemen, alhoewel de geruchten wel al dagen gingen. We zagen namelijk dat de game co-op voor maximaal vier spelers bevatten. Hoe dit moet gaan uitpakken wanneer de game verschijnt, is goed te zien in de Assassin’s Creed Unity E3 2014 Co-op Commented Demo. Check het!

Deze gameplay demo laat goed zien waarom co-op erg goed kan gaan werken voor Assassin’s Creed. Sowieso lijkt de focus van Ubisoft hier vol op te liggen, want een titel als Far Cry 4 bevat ook uitgebreide co-op opties. Uiteindelijk is de singleplayer-modus misschien wel het belangrijkst, maar wanneer we in co-op door Frankrijk kunnen rennen, is dat natuurlijk nooit een slecht gegeven. Dit moet natuurlijk wel goed uitgewerkt worden, maar dit concept lijkt al aardig goed te staan. Dit is goed te zien in de Assassin’s Creed Unity E3 2014 Co-op Commented Demo.

Vanaf 28 oktober is het mogelijk om virtueel met maximaal drie vrienden een partijtje huis te gaan houden in Frankrijk, want dat is het moment waarop Assassin’s Creed Unity verschijnt voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Tot die tijd kunnen we blijven genieten van de Assassin’s Creed Unity E3 2014 Co-op Commented Demo!

Assassin's Creed Unity E3 2014 Co-op Commented Demo

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch