Menu Premium

Assassin’s Creed The Ezio Collection is nu uit voor PS4 en Xbox One

Karim Shehata 18/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Assassin’s Creed-franchise heeft dit jaar een pauze, waardoor Ubisoft de franchise kan herzien en terug kan komen met een knal, misschien wel met Assassin’s Creed Empire. Toch wilde de Franse uitgever de franchise dit jaar niet helemaal stilleggen en daarmee Assassin’s Creed-fans achterlaten met helemaal niets in 2016. Daarom is hier Assassin’s Creed The Ezio Collection, die vanaf nu verkrijgbaar is voor PlayStation 4 en Xbox One.

In Assassin’s Creed The Ezio Collection beleef je de avonturen van Ezio Auditore da Firenze (opnieuw). Dit personage is het hoofdpersonage uit Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed Brotherhood en Assassin’s Creed Revelations en daarom zijn al deze games dus ook onderdeel van het remasterde pakket, samen met alle DLC die voor deze games is uitgekomen. Verwacht deze drie games dus flink opgepoetst en in 1080p op PlayStation 4 en Xbox One in Assassin’s Creed The Ezio Collection.

Ook zitten er twee korte films bij The Ezio Collection, waardoor je meer te weten komt over Ezio. In Assassin’s Creed Lineage en Assassin’s Creed Embers krijg je achtergrondverhalen voorgeschoteld van het hoofdpersonage, waarna je dus helemaal klaar bent om de drie Assassin’s Creed-games te gaan spelen. Mocht je daarna ook nog meer trek hebben in Assassin’s Creed-films, dan herinnert Ubisoft je er graag aan dat de Assassin’s Creed-film vanaf 5 januari 2017 in de bioscoop te zien is.

Ga jij voor het eerst met Ezio aan de slag, of wil je alles juist herbeleven met dit mooie pakketje dat The Ezio Collection heet? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch