Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Syndicate – Evie Gameplay Trailer

Thom Derks 07/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

In deze gameplay trailer van Assassin’s Creed Syndicate wordt één van de vele black box missions getoond. Black box is een gamemode die in Assassin’s Creed Unity is geïntroduceerd, waarin je veel meer vrijheid krijgt dan tijdens normale missies het geval is. Je krijgt een target en een main objective, hoe je die weet te volbrengen is helemaal aan jou.

De structuur van de gamemode doet een beetje denken aan de Hitman-serie, de map waarin je wordt gedropt is één grote speeltuin en je mag zelf uitzoeken hoe je bij je target gaat komen. Ga je volledig voor stealth, full frontal op de tegenstanders af, of een combinatie van beiden? Het kan allemaal en leidt allemaal tot hetzelfde eindpunt: het overlijden van je target.

Deze trailer laat je opnieuw kennismaken met Evie Frye, één van de assassins waarmee je de black box missies kan spelen. Evie is gespecialiseerd in stealth en shadow, wat er voor pleit om je missies met haar meer under the radar te blijven om zo je doelwit uit te schakelen.

In de nieuwste telg van de Assassin’s Creed serie zal deze gamemode een nog prominentere rol krijgen dan vorig jaar het geval was. De gamemode is dan ook een stuk uitgebreider dan vorig jaar het geval was. Zullen jullie veel van de black box gamemode gebruik gaan maken?

20150807_ACSyndicateBlackBox

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch