Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Rogue Cinematic Announcement Trailer

Karim Shehata 05/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind dit jaar verschijnt Assassin’s Creed Unity voor de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Deze game draait volledig om de Franse Revolutie en veel gamers kunnen dan ook niet wachten totdat deze game op 28 oktober in de winkel komt te liggen. Opvallend is echter dat Unity niet verschijnt op de Xbox 360 en PlayStation 3, terwijl Ubisoft wel heeft aangegeven tot tenminste 2017 door te gaan met het uitbrengen van Assassin’s Creed-games op deze platformen. Onder de werknaam Assassin’s Creed Comet kwamen we er achter dat er iets in de maak is voor deze platformen en vandaag vindt Ubisoft het dan ook de hoogste tijd om de game uit de doeken te doen door middel van de Assassin’s Creed Rogue Cinematic Announcement Trailer.

De game is nu dus omgedoopt tot Assassin’s Creed Rogue, terwijl we de game door middel van geruchten al een tijdje kenden als Assassin’s Creed Comet. De afgelopen dagen en weken kwam de naam Rogue al steeds meer bovendrijven, maar nu is het dus officieel: Assassin’s Creed Rogue verschijnt eind dit jaar op de PlayStation 3 en Xbox 360. De winterjas kan overigens aan voor deze game, want aan koude gebieden is er geen gebrek in deze game. Wel is het warm genoeg om flink met een boot te varen, want dit gameplay-aspect uit onder meer Assassin’s Creed IV: Black Flag keert keihard terug in deze Assassin’s Creed-game voor de last-gen consoles.

Niet alleen weten we nu dus van het officiële bestaan af van de speciale last-gen Assassin’s Creed-game, want ook weten we dat Rogue op 11 november zal gaan verschijnen. Dit is pakweg twee weken na de release van Assassin’s Creed Unity op de PlayStation 4, Xbox One en de PC. Wanneer je dus beschikt over een current-gen console of PC én de PlayStation 3 of Xbox 360, ga je vanaf 28 oktober dus een lekkere tijd tegemoet wanneer je de Assassin’s Creed-franchise een warm hart toedraagt. Op de Gamescom 2014, die volgende week plaatsvindt, komen we ongetwijfeld meer te weten over zowel Assassin’s Creed Rogue als Assassin’s Creed Unity. Tot die tijd kun je de Assassin’s Creed Rogue Cinematic Announcement trailer natuurlijk hier checken!

Assassin’s Creed Rogue Cinematic Announcement Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch