Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed Rogue Arctic Naval Gameplay Video

Karen Koch 13/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week heeft Ubisoft ons verblijd met de aankondiging van Assassin’s Creed Rogue, zodat ook gamers die nog geen PlayStation 4 of Xbox One hebben aangeschaft dit jaar nog een Assassin’s Creed-game kunnen spelen. Deze nieuwste Assassin’s Creed zal namelijk exclusief op de PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnen. Hiervoor moet natuurlijk wel flink enthousiasme gekweekt worden en dat doet men onder andere met de Assassin’s Creed Rogue Arctic Naval Gameplay Video.

In Assassin’s Creed Rogue speel je als een ex-assassin, nu templar, die alle assassins in Noord Amerika wil uitroeien. Je zal samen met de Britten voornamelijk vechten tegen Franse troepen, onder andere met de hulp van Haytham Kenway, die we natuurlijk nog kennen uit Assassin’s Creed 3. Ook belooft Ubisoft betere gameplay op de zeeën en het is precies deze functionaliteit dat de Assassin’s Creed Rogue Arctic Naval Gameplay Video wil laten zien. Nieuw zijn de gang schepen: deze groepen hebben zich geallieerd met de assassins en zullen dus aanvallen wanneer ze een templar schip zien. Als ze het templar schip enteren, zal er gevochten moeten worden om de bemanning te beschermen.

Aangezien de game zich afspeelt in koude wateren zal je ook vaak ijsschotsen tegenkomen. Deze kunnen pas doorbroken worden als je ver genoeg in de game bent dat je deze upgrade voor je schip hebt verdiend. Natuurlijk zitten er ook bevroren scheepswrakken in de game, want niet iedereen kan zo goed varen als ex-assassin Shay. Deze zijn gevuld met waardevolle spullen die je helemaal voor jezelf kan houden, net zoals de voorgaande delen.

Vanaf 11 november kunnen gamers zien hoe het voelt om als templar door het leven te gaan op de PlayStation 3 en Xbox 360. Zit er meer achter het verhaal van Assassin’s Creed Rogue, of gaan we echt alleen maar Franse troepen en assassins opjagen en afmaken? De tijd zal het ons leren. Een kleine twee weken eerder, op 28 oktober, komt de grote broer van de game, genaamd Assassin’s Creed Unity, uit op de PlayStation 4 en de Xbox One.

Assassin’s Creed Rogue Arctic Naval Gameplay Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch