Menu Premium

Assassin’s Creed Identity nu ook beschikbaar op Android

Joep Omes 18/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans zonder iOS apparaat die hun Assassins-fix nodig hebben nu er geen grote game verschijnt dit jaar, kunnen hun lol op! Assassin’s Creed Identity is nu ook beschikbaar op Android. De game was in februari al uit voor iOS apparaten.

Deze mobiele aflevering in de welbekende franchise biedt je de kans om zelf een Assassin te maken, om vervolgens mee te nemen naar het Italië van de veertiende eeuw. Naast dat de game nu ook beschikbaar is in de Google Play Store, komt ontwikkelaar Blue Byte vandaag ook met de Forli-update. Van die update wordt je misschien wel nostalgisch, want je keert terug naar Forli en andere plekken uit Assassin’s Creed 2 en het vervolg daarop, Brotherhood. Je kunt bovendien aan de slag met met een nieuwe campagne, nieuwe verhaalmissies en een nieuwe contractmissie.

Naast al die nieuwe content, krijgen spelers nu ook dagelijkse missies, zijn er nieuwe in-App item packs verkrijgbaar en kun je nieuwe outfits bemachtigen voor jouw Assassin. Al deze goodies kun je voortaan op al je apparaten gebruiken dankzij Weibo en Uplay, diensten van uitgever Ubisoft.

Dit alles is te verkrijgen in de Google Play Store en de AppStore. Voor Android gebruikers is tenminste 4.1 Jelly Bean vereist, iOS gebruikers hebben een iPad 3 of nieuwer, of iPhone 5 of nieuwer met iOS 7 nodig. Ben jij al aan het moorden geweest in deze versie van Assassin’s Creed, of grijp jij nu de kans om ongezien te strijden voor het grotere goed? Laat het weten in de comments!

Assassins Creed Identity nu ook beschikbaar op Android

Assassins Creed Identity nu ook beschikbaar op Android

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch