Menu Premium
Loading...

Assassin’s Creed 3 Official Infamy Trailer

Gamekings Redactie 19/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag kunnen bezitters van Assassin’s Creed 3 op de PC en Xbox 360 aan de slag met The Infamy, het eerste deel van de nieuwe DLC triologie: The Tyrany of King Washington. Deze release van Ubisoft wordt begeleid door de Assassin’s Creed 3 Official Infamy Trailer. Als je een PlayStation 3 hebt, moet je helaas nog even tot morgen wachten.

The Tyrany of King Washington is een single-player campaign en vertelt het verhaal van Connor. Conner wordt wakker in het lichaam van Ratonhnhaké:ton in een realiteit waarin hij niet is toegetreden tot de Assasin’s order. In dit alternatieve universum is Washington niet afgetreden als President na de burgeroorlog, maar is hij gekroond als Koning van Amerika en heeft daarmee dus een monarchie gesticht. Zoals het een echte dictator betaamt, kan hij natuurlijk zijn lust voor macht niet bedwingen en is het aan jou om de tirannie van deze koning te stoppen.

In de trailer zie je de traditionele elementen van Assassin’s Creed voorbij komen, zoals de hidden blades, het boogschieten, en natuurlijk de Leap of Faith. Gelukkig kan je in deze DLC ook nieuwe skills leren. Enkele nieuwe gameplay features in deze DLC zijn de Power of the Bear (een soort Beserk-mode), Power of the Eagle (goed voor een snelheidsboost waardoor het manoeuvreren over daken nog makkelijker gaat) en Power of the Wolf (waarin je ongezien door groepen vijanden kunt bewegen, ze bijvoorbeeld van achteren kan besluipen en omleggen).

De overige twee delen die er nog aan zitten te komen zijn The Betrayal, die op 19 maart staat gepland, en The Redemption, die op 23 april moet uitkomen.

Assassin's Creed 3 Official Infamy Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch