Menu Premium

ARK: Survival Evolved op 16 december naar Xbox One

Karim Shehata 10/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

ARK: Survival Evolved is sinds juni dit jaar in Early Access-vorm te spelen op de PC. De game is ook aangekondigd voor de PlayStation 4 en Xbox One, waarvan de volledige versies – samen met de PC-versie – in de lente van 2016 moeten verschijnen. Op de Xbox One kun je echter vanaf 16 december al aan de slag met de game, want op die datum komt de game naar Xbox Game Preview.

Dit heeft Studio Wildcard bekendgemaakt. De ontwikkelaar benadrukt daarbij dat de Xbox One-versie van de prehistorische game dezelfde features heeft als de PC-variant, maar niet zo vaak geüpdatet zal worden als de laatstgenoemde versie. Overigens zal het ook op Microsoft’s console niet langer dan twee weken duren voordat je een nieuwe update voor de game kunt verwachten, waarmee de developer ervoor probeert te zorgen dat de platformen qua features niet te ver uit elkaar liggen.

Wanneer je ARK: Survival Evolved nu aanschaft op de Xbox One, hoef je geen cent meer uit te geven aan de game als de volledige versie verschijnt in juni 2016. De game staat dan gepland voor een release op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: VG24/7

ARK: Survival Evolved op 16 december naar Xbox One

ARK: Survival Evolved op 16 december naar Xbox One

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch