Menu Premium

Anno 2205 Veteran’s Pack DLC nu gratis beschikbaar

Samuel Boyd 06/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al eerder zijn er DLC pakketten uitgekomen voor Anno 2205. Alhoewel Wildwater Bay gratis werd aangeboden, was de Tundra DLC onderdeel van de betaalde Season Pass. Vandaag is het tijd voor een gratis DLC, in de vorm van de Veteran’s Pack. Verder laat Ubisoft meer weten over de aankomende DLC-pakketten die we kunnen verwachten voor Anno 2205.

De nieuwe DLC heet niet voor niets Veteran’s Pack. Het is namelijk speciaal bedoeld voor veteranen die nog meer uitdaging zoeken in de game. De belangrijkste toevoeging van deze DLC is dan ook een nieuwe, hogere moeilijkheidsgraad. Voor degene die hier niet direct op zitten te wachten, zijn er gelukkig nog andere toevoegingen in de vorm van nieuwe quests, menuopties en ornamenten! Bovendien brengt de update ook verbeteringen in opstart- en laadtijden.

Er staat, na de Veteran’s Pack, nog meer DLC in de planning voor Anno 2205. Als eerst zal de gratis Big Five Pack ergens in mei uitkomen. Deze DLC zal draaien rond Economic Warfare, een nieuwe optie waarin spelers moeten strijden om aandelen van de Big Five. Vervolgens moet in juni de Orbit DLC uitkomen, welke onderdeel is van Season Pass. In Orbit kunnen spelers hun eigen modulaire ruimtestations bouwen en zal een nieuw onderzoek- en wetenschapsysteem geïntroduceerd worden.

Komt deze nieuwe moeilijkheidsgraad als geroepen, of geeft Anno 2205 jou nog voldoende uitdaging? Laat het ons weten in de comments!

Anno 2205 Veteran's Pack DLC nu gratis beschikbaar

Anno 2205 Veteran’s Pack DLC nu gratis beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch