Menu Premium

Animal Crossing en Fire Emblem zijn uitgesteld op smartphones door Super Mario Run

Samuel Boyd 08/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo heeft een verleden als het gaat om exclusiviteit. Wil je een vette Nintendo-titel spelen? Dan zal je toch echt een Nintendo-console moeten aanschaffen. Dit hoeft niet veel langer, Nintendo maakte namelijk al in 2015 bekend dat er vijf Nintendo titels hun weg zouden gaan vinden naar iOS en Android. Zover is alleen nog Miitomo uitgekomen, waar Animal Crossing, Fire Emblem en Super Mario Run nog in ontwikkeling zijn. Vandaag krijgen we helaas te horen dat Animal Crossing en Fire Emblem zijn uitgesteld op smartphones.

Nintendo laat weten dat het uitstel te maken heeft met Super Mario Run, welke gisteren op de Apple persconferentie is aangekondigd door niemand minder dan Shigeru Miyamoto. Waarom deze beslissing precies is genomen, wordt niet helemaal duidelijk. Nintendo laat enkel weten dat er door een aantal factoren is besloten de launch van Super Mario Run voorrang te geven.

De release van Animal Crossing en Fire Emblem op smartphones stond in de planning voor het einde van dit jaar. Nu zijn beide titels uitgesteld naar 2017, echter wordt hier niet een exacte releasedatum bij gegeven. Nintendo laat wel los dat dit voor het einde van hun fiscale jaar moet zijn, welke eindigt op 31 maart. Super Mario Run moet wel nog dit jaar te downloaden zijn op iOS en Android, vermoedelijk in december.

De vijfde titel die Nintendo naar smartphones gaat brengen blijft voorlopig nog onbekend. Welke Nintendo game zou jij graag spelen op jouw smartphone? Laat het ons weten in de comments!

Bron: MCVUK

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch