Menu Premium

Amazon meldt de Assassin’s Creed Anthology

Gamekings Redactie 06/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Amazon meldt de Assassin’s Creed Anthology op hun website, Amazon France om precies te zijn. Wat het is? Hou je vast, daar komt ‘ie. Alles, maar dan ook echt alles van Assassin’s Creed, in één grote box. Althans dat schijnt Ubisoft dus van plan te zijn uit te brengen.

Dit betekent dus niet alleen Assassin’s Creed, Assassin’s Creed 2, Brotherhood, Revelations en Assassin’s Creed 3, maar ook alle DLC die erbij is verschenen. Waaronder Assassin’s Creed 2’s missing chapters, de Leonardo Da Vinci add-on voor Brotherhood en bonus Animus puzzels voor Revelations.

Het belooft maar liefst honderd uur aan gameplay met zich mee te brengen en dat wordt allemaal in een mooi stalen doosje gestopt. Tenslotte zit er nog wat bonus-content in, zoals een unieke print voor elk van de vijf Assassin’s Creed delen. Amazon France heeft dit geplaatst voor 150 pleuro’s en dat alleen nog voor PlayStation 3.

Je kruipt zo in de huid van Desmond die op zijn beurt in de huid van Altair, Ezio en Desmond kruipt. Inception? Of het je het overleefd om honderd uur aan één stuk door Assassin’s Creed te spelen, is moeilijk te beantwoorden. Het is misschien wel wat makkelijker om het redelijk ingewikkelde verhaal zo te volgen. Maar je hoeft in ieder geval geen twee seconden te missen van het Assassin’s Creed verhaal. Dat is één ding dat zeker is.

Wanneer deze ultieme verzamelbox voor de Assassijnen uitkomt, voor welke platformen en of het überhaupt verschijnt, is nog niet bevestigd. Maar er mag wel gesteld worden dat dit geen rare stap zou zijn van Ubisoft. Had je dit verwacht? Lijkt je de Anthology je wat? Laat het maar weten in de comments.

 

Amazon meldt de Assassin's Creed Anthology

Amazon meldt de Assassin’s Creed Anthology

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch