Menu Premium

Alle geruchten over de PlayStation 4 games

Gamekings Redactie 20/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alle geruchten over de PlayStation 4 games

Bij een nieuwe console horen ook nieuwe games. Duidelijk is dat Sony vooral haar eigen games gaat pushen, maar ook third-party ontwikkelaars lijken keihard mee te gaan doen. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met games die zomaar eens te zien kunnen zijn vannacht. Inderdaad ‘zomaar’, het zou ook zomaar niet kunnen natuurlijk. We hebben alle geruchten over de PlayStation 4 games op een rij gezet voor je.

The Last Guardian

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, een game waar we niet veel vertrouwen meer in hadden. De eerste beelden van deze game zijn al tig jaren geleden getoond. Na een berg nieuws, geruchten, ruzies en ontslagen werd het wel erg stilletjes rond de game van Team Ico. Maar met de hulp van Santa Monica Studio zal Team Ico de game hoe dan ook uit gaan brengen. En op welk platform zouden ze dat anders doen, dan op de nieuwe console van Sony? Vanavond vast een nieuwe next-gen trailer, toch?

Killzone 4 en/of nieuwe IP Guerrilla Games

Het is geen geheim dat ‘onze’ jongens van het Nederlandse Guerrilla Games met twee nieuwe games bezig zijn. Een daarvan is Killzone 4, de andere is een nieuwe, onbekende IP. Wij gaan er vooral van uit dat wij beelden gaan zien van de eerstgenoemde game. De Killzone serie is een van de vlaggenschepen van Sony en met zo’n schip wil je voorop varen. Als we vanavond de eerste beelden gaan zien van Killzone 4, dan weten wij zeker dat deze beelden in-game gaan zijn en niet een dubieuze render die Guerrilla liet zien met Killzone 2 tijdens de PlayStation 3 presentatie. Of we de andere nieuwe game gaan zien? Dat komen wij vanavond te weten tijdens ‘De Nacht van PlayStation’.

God of War

Een nieuwe God of War hadden wij in de eerste instantie niet verwacht, omdat over twee weken God of War: Ascension gaat uitkomen voor de PlayStation 3. Maar na een tweet van Sony Santa Monica over het openen van ‘Pandora’s Box’ zou het makkelijk waar kunnen zijn dat Kratos verder gaat op de nieuwe PlayStation. Maar, het zou ook zomaar kunnen dat Santa Monica met Pandora’s Box ‘The Last Guardian bedoelt’.

Alle geruchten over de PlayStation 4 games

Motorstorm

Bietje brommers kieken deden wij graag met de Motorstorm serie, al was deeltje drie niet zo best. Evolution Studios heeft al een tijdje geleden aangekondigd dat zij met een nieuwe titel bezig zijn. Hun team is ook aardig aangesterkt door ex-leden van Bizarre Creations (o.a. Project Gotham Racing en Blur). Dit moet dus een goed team zijn om een spectaculaire racer in elkaar te zetten. Zouden ze dit onder de Motorstorm naam doen of laten ze ballen zien en showen ze ons een nieuwe IP?

Gran Turismo

Over racegames gesproken! Polyphony heeft al aangegeven dat ze met een nieuwe next-gen racegame bezig zijn. Dat kan haast niets anders zijn dan Gran Turismo. Polyphony is ook koning in mooie trailers maken, dus waarom geen trailer op de presentatie vanavond? En de game zelf? Die kunnen we omstreeks 2016 spelen…

En verder?

Titels als een nieuwe Uncharted, inFAMOUS of LittleBigPlanet kunnen zomaar de revue passeren. Als Sony op safe wil spelen doen ze dat ook. Het is bekend dat de studio’s die verantwoordelijk zijn voor genoemde games hard aan het werk zijn met nieuwe projecten. Maar het kan ook te vroeg zijn voor een eerste trailer of gameplay. Wat ook mogelijk is, is dat ze bezig zijn met compleet nieuwe titels. Alles is mogelijk vanavond.

Maar er is meer! Third-Party ontwikkelaars zijn kneiter belangrijk bij het lanceren van een nieuwe console. Onze prognose is dat Sony ook wat titels van andere uitgevers gaat showen vanavond.

Grand Theft Auto V

GTA V is zoals bekend uitgesteld naar september. Zou de reden van uitstel de nieuwe console van Sony zijn? Wij verwachten van niet. Dit omdat Rockstar nooit meteen games lanceert op nieuwe consoles en vaak toch wat afwacht. Maar, als we dan toch aan het speculeren zijn. Multiplatform, dus op de PlayStation 3 en de nieuwe PlayStation? Dat zou een mooie stunt zijn op de persconferentie!

Alle geruchten over de PlayStation 4 games

Nieuwe game 2K Czech

De makers van Mafia zijn ook al een tijd bezig met een ‘next-gen’ game en hebben hier ook extra werknemers voor aangenomen. Dit alles duidt op een nieuwe Mafia game. Wij betwijfelen alleen of wij de game gaan zien vanavond.

Battlefield 4

Wat Call Of Duty is voor Xbox, is Battlefield voor PlayStation. Het zou dus niet raar zijn als we alvast een glimp mogen vangen van de nieuwe shooter van EA. Zeker nu GameStop (winkelketen in Amerika) de volgende tweet online knalde: ‘Got to see Battlefield 4 today and all I can say is WOW! Thanks @EA for the sneak peek. Can’t wait for you all to see it. ^CEO #BF4’. Wij denken dat jullie die ‘sneak peek vanavond ook gaan zien.

Destiny

Wij hebben de ‘always online shooter’ van Bungie vorige week al gezien in Seattle. Daar gaven de makers aan dat de game draait op de huidige consoles, maar ook klaar is voor de next-gen consoles. Balen was dat we niet zo veel aan footage te zien kregen. Zodoende krijgen ze nu een goede kans om in-game gameplay te laten zien op de nieuwe PlayStation.

Alle geruchten over de PlayStation 4 games

Watch Dogs of A…

Als er iets nieuws uitkomt, is Ubisoft er als de kippen bij. Bij elke console, handheld of weet ik veel wat kwam er wel iets uit voor Ubisoft. Nu dus ook. Gaat het een nieuwe demo worden van het op de E3 goed ontvangen Watch Dogs? Sommige media weten te melden dat het om een nieuw deel gaat van Assassin’s Creed. Uiteindelijk verwachten wij in ieder geval een nieuwe titel uit de Ubisoft stal!

Dus, het enige wat ons nu te wachten staat is… wachten tot ‘De Nacht van PlayStation’ om 23:30. Dan gaan wij zien welke nieuwe titels jij kunt verwachten op de nieuwe console van Sony. En speculeer natuurlijk lekker mee op #GKPS!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch